skype offline msn online Facebook oldal Iwiw oldal GooglePlus oldal YouTube csatorna Írjon nekünk! Áraink Hírek Kapcsolat

Egyenes vágott meghívó

Egyenes vágott meghívó
Igazi különlegesség kollekciónkban az egyenes vágott francia hajtogatott meghívó.
A hagyományos hajtogatással készült meghívó elsõ oldala vágásra kerül megalkotva így egy különleges formát és stílust. Mivel ennél a ballagási meghívónál csak két teljes oldal áll rendelkezésünkre, hogy a szövegeket elhelyezzük, ezért azoknak ajánljuk, akik nem szeretnék a végzõs diákok neveinek felsorolását osztályokra bontva szerepeltetni.
A nyitó oldal kis hajtásra kerül a "ballagási meghívó" felirat az évszámokkal, alatta pedig a visszahajtott oldalon egy fotó az iskoláról vagy egy háttér. Természetesen ez opcionális, tehát maradhat üresen is a felirat alatti rész. Minden olyan esetben, amikor a meghívó hátterére szöveg kerül, a hátteret elhalványítjuk a szöveg szép és olvasható megjelenítése érdekében.
A meghívó mérete összehajtogatva 10×21 cm, kinyitva 21×25 cm.
Ehhez a típushoz is francia méretû, vagyis (LA/4-es) egyszerû és kreatív (matt és gyöngyház papír) borítékokat kínálunk.
Mivel ez a meghívó típus is elkészíthetõ fekvõ és álló formátumban, ezért fekvõ és álló háttér egyaránt választható.

Az alábbiakban ezekre láthatunk példákat

(pausz rátétes meghívó összhatását szeretnénk bemutatni a példákon, a szöveg pausz papírra, a háttér pedig minden esetben a kartonra kerül)

Egyenes vágott ballagási meghívó - nyitó oldal

Egyenes vágott ballagási meghívó - nyitó oldal

Egyenes vágott ballagási meghívó - belsõ oldal

Egyenes vágott ballagási meghívó - belsõ oldal

A következõ papírokat ajánljuk

Fehér és bézs matt papír, valamint fehér és bézs gyöngyház papír. Természetesen lehetõség van további színárnyalatú papírokra is (arany, ezüst, bordó, pezsgõ szín, pink, magenta, bordó, zöld, kék), de ebben az esetben kizárólag szöveg vagy egyszerûbb grafika elhelyezését javasoljuk, mivel a színes hátterek nem érvényesülnek a színes papírokon.
Áraink
20-50 db460 Ft/db
51-100 db440 Ft/db
100 db felettegyedi ár
+ egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Egyszerû 10×21 cm-es(LA/4) boríték redelhetõ 15 Ft/db áron
Kreatív 10×21 cm-es(LA/4) boríték redelhetõ 70 Ft/db áron

left_buttonVissza a többi típushoz Ilyet rendelek! Ajánlom! Háttér mintákright_button

Csatlakozz hozzánk a facebookon!