skype offline msn online Facebook oldal Iwiw oldal GooglePlus oldal YouTube csatorna Írjon nekünk! Áraink Hírek Kapcsolat

Pausz rátétes meghívó

Pausz rátétes meghívók
A pausz rátétes meghívó alapját a karton képezi, melyen a választott meghívó háttere vagy a ballagó diák fotója található, a tetején pedig a pausz papír, melyen az idézet és a meghívás szövegét helyezzük el. A hagyományosnak tekinthetõ kinyitható, hajtogatott meghívókkal ellentétben ennél a típusnál szatén szalaggal rögzítjük egymáshoz a két lapot, így lapozható lesz. A szatén szalag színe választható!
Mivel itt csak egy oldal áll rendelkezésre a szöveg szerkesztésére, ezért elsõsorban azon végzõs diákoknak ajánljuk, akik egyedileg, személyesen szeretnék meghívni rokonaikat, barátaikat a ballagási ünnepségre és az azt követõ ebédre vagy vacsorára. Természetesen osztályok is rendelhetik osztályképpel vagy egy választott háttérrel. Iskoláknak kevésbé ajánljuk, mivel kevés hely van a szövegek megjelenítésére.
Igazán egyedi lehet a pausz rátétes ballagási meghívó, ha a ballagó diák fotóját helyezzük el a kartonra háttérként.
Pausz rátétes ballagási meghívó

Pausz rátétes ballagási meghívó

A meghívó mérete 10×21 cm.
Ehhez a típushoz is francia méretû, vagyis (LA/4-es) egyszerû és kreatív (matt és gyöngyház papír) borítékokat kínálunk.
Mivel ez a meghívó típus is elkészíthetõ fekvõ és álló formátumban, ezért fekvõ és álló háttér egyaránt választható.
Ha saját fotóval szeretné készíttetni, kérjük, hogy álló formátum esetén álló képet, fekvõ formátum esetén pedig fekvõ képet válasszanak.

Az alábbiakban ezekre láthatunk példákat

(pausz rátétes meghívó összhatását szeretnénk bemutatni a példákon, a szöveg pausz papírra, a háttér pedig minden esetben a kartonra kerül)

Pausz rátétes ballagási meghívó fekvõ formátum

Pausz rátétes ballagási meghívó fekvõ formátum

Pausz rátétes ballagási meghívó álló formátum

Pausz rátétes ballagási meghívó álló formátum

A következõ papírokat ajánljuk

Fehér és bézs matt papír, valamint fehér és bézs gyöngyház papír. Természetesen lehetõség van további színárnyalatú papírokra is (arany, ezüst, bordó, pezsgõ szín, pink, magenta, bordó, zöld, kék), de ebben az esetben kizárólag szöveg vagy egyszerûbb grafika elhelyezését javasoljuk, mivel a színes hátterek nem érvényesülnek a színes papírokon.
Áraink
20-50 db440 Ft/db
51-100 db420 Ft/db
100 db felettegyedi ár
+ egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Egyszerû 10×21 cm-es(LA/4) boríték redelhetõ 15 Ft/db áron
Kreatív 10×21 cm-es(LA/4) boríték redelhetõ 70 Ft/db áron

left_buttonVissza a többi típushoz Ilyet rendelek! Ajánlom! Háttér mintákright_button

Csatlakozz hozzánk a facebookon!