skype offline msn online Facebook oldal Iwiw oldal GooglePlus oldal YouTube csatorna Írjon nekünk! Áraink Hírek Kapcsolat

Masnis meghívó doboz

Masnis meghívó doboz
Felnõtt hölgyeknek, akik születésnapra készülnek igazi különlegesség a masnis születésnapi meghívó dobozka. A felfelé nyitható dobozos meghívót minden esetben színes szatén szalaggal díszítjük. Ennél a meghívó típusnál lehetõség van hosszabb szöveg elhelyezésére is, mivel betétlappal készül. A félbehajtott betétlapon elfér egy idézet, szöveg és akár részletesebb információ is az eseménnyel kapcsolatosan (helyszín, megközelíthetõség, ajándékozásra vonatkozó információ).
Masnis meghívó doboz - nyitva

Masnis meghívó doboz - nyitva

A betétlap nyitó oldalán a doboz tetején található háttér található, a betétlap belsejében pedig ugyanezt a hátteret elhalványítjuk, hogy a szöveg jól olvasható legyen. A doboz tetejére fekvõ hátteret javasolunk, de akár készülhet az ünnepelt egy jól sikerült fotójával is, vagy akár saját elképzelésû háttér alapján, melyet Önök hoznak. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy a dobozok nem fotó papírból, hanem kreatív kartonból készülnek, ezért nem várható el fotó minõség! Elsõsorban ez a fényképes dobozos meghívók esetén hasznos információ!
Mérete:14×7,5 cm.
A dobozon található szatén szalag színe természetesen választható.

A következõ papírokat ajánljuk

Fehér és bézs matt papír, valamint fehér és bézs gyöngyház papír. Természetesen lehetõség van további színárnyalatú papírokra is (arany, ezüst, bordó, pezsgõ szín, pink, magenta, bordó, zöld, kék), de ebben az esetben kizárólag szöveg vagy egyszerûbb grafika elhelyezését javasoljuk, mivel a színes hátterek nem érvényesülnek a színes papírokon.
Áraink
20-50 db570 Ft/db
51-100 db550 Ft/db
100 db felettegyedi ár
+ egyszeri tervezési díj: 3900 Ft

left_buttonVissza a többi típushoz Ilyet rendelek! Ajánlom! Háttér mintákright_button

Csatlakozz hozzánk a facebookon!