skype offline msn online Facebook oldal Iwiw oldal GooglePlus oldal YouTube csatorna Írjon nekünk! Áraink Hírek Kapcsolat

Téglatest alakú meghívó doboz

Téglatest alakú meghívó doboz
Tégladoboz formájú meghívónk szintén egyik újdonságunk, mely ugyanazzal a koncepcióval készül, mint a kocka dobozka. A doboz tetejére kerül a választott háttér, vagy akár egy jól sikerült fotó, a belsejében pedig az elhalványított háttéren az idézet és a szöveg. A tégla dobozos születésnapi meghívónkat sem betétlappal készítjük, hanem minden esetben nyomtatjuk. Mérete: 5×10 cm.
Téglatest alakú meghívó doboz - nyitva

Téglatest alakú meghívó doboz - nyitva

Milyen hátteret is ajánlunk? Kínálatunkból mindenképpen a fekvõ hátterek közül válasszanak, de természetesen egyedi ötleteket is megvalósítunk. Hozhatnak saját hátteret is, vagy akár fotót, portrét. Fotós háttér esetén azonban el kell mondanunk, hogy a gyöngyház karton kreatív papír és nem fotó papír, ezért a kép nem lesz fotó minõségû. Elsõsorban gyöngyház kartonokból készítjük a dobozokat, de lehetõség van a színes kartonból is rendelni. Fontos azonban végig gondolni, hogy a színes papíron a színes háttér nem látszik, tehát mindenképpen maximum egy grafika helyezhetõ el rajta. A meghívó mérete miatt nem javasoljuk a hosszú szövegek elhelyezését, mivel kevés a szerkeszthetõ felület.

A következõ papírokat ajánljuk

Fehér és bézs matt papír, valamint fehér és bézs gyöngyház papír. Természetesen lehetõség van további színárnyalatú papírokra is (arany, ezüst, bordó, pezsgõ szín, pink, magenta, bordó, zöld, kék), de ebben az esetben kizárólag szöveg vagy egyszerûbb grafika elhelyezését javasoljuk, mivel a színes hátterek nem érvényesülnek a színes papírokon.
Áraink
20-50 db650 Ft/db
51-100 db630 Ft/db
100 db felettegyedi ár
+ egyszeri tervezési díj: 3900 Ft

left_buttonVissza a többi típushoz Ilyet rendelek! Ajánlom! Háttér mintákright_button

Csatlakozz hozzánk a facebookon!