skype offline msn online Facebook oldal Iwiw oldal GooglePlus oldal YouTube csatorna Írjon nekünk! Áraink Hírek Kapcsolat

Egyenes vágott meghívó

Egyenes vágott születésnapi meghívó
Azoknak ajánljuk ezeket az érdekes, vágott meghívó formátumot, akik szeretik a különleges, kicsit modernebb stílust. Az egyenes vágott meghívónak az elsõ oldala vágásra kerül, mégis van bõven hely a szöveg és az idézet megjelenítésére. Ez a típus francia hajtogatással készül, tehát három részbõl áll. A nyitó oldalra kerül a meghívó felírat, a belsõ oldalra pedig az idézet és a szöveg.
Egyenes vágott születésnapi meghívó - nyitva

Egyenes vágott születésnapi meghívó - nyitva

Lehetõség van fényképpel is elkészíteni, de választhatnak az oldal alján található fekvõ hátterek közül. Fénykép esetén azonban a nyitó oldalon csak kisebb méretben jelenik meg a fotó. A vágott születésnapi meghívó mérete összehajtogatva 10×21 cm, ezért LA/4-es borítékot ajánlunk hozzá.

A következõ papírokat ajánljuk

Fehér és bézs matt papír, valamint fehér és bézs gyöngyház papír. Természetesen lehetõség van további színárnyalatú papírokra is (arany, ezüst, bordó, pezsgõ szín, pink, magenta, bordó, zöld, kék), de ebben az esetben kizárólag szöveg vagy egyszerûbb grafika elhelyezését javasoljuk, mivel a színes hátterek nem érvényesülnek a színes papírokon.
Áraink
20-50 db460 Ft/db
51-100 db440 Ft/db
100 db felettegyedi ár
+ egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Egyszerû 10×21 cm-es(LA/4) boríték redelhetõ 15 Ft/db áron
Kreatív 10×21 cm-es(LA/4) boríték redelhetõ 70 Ft/db áron

left_buttonVissza a többi típushoz Ilyet rendelek! Ajánlom! Háttér mintákright_button

Csatlakozz hozzánk a facebookon!