skype offline msn online Facebook oldal Iwiw oldal GooglePlus oldal YouTube csatorna Írjon nekünk! Áraink Hírek Kapcsolat

Kocka alakú meghívó doboz

Kocka alakú meghívó doboz
Akik szeretik a különlegességet és egy kicsit mást szeretnének, mint a hagyományos stílus, azoknak ajánljuk újdonságunkat a dobozos meghívót, melyet már nem csak esküvõi meghívónak, hanem akár születésnapi meghívónak is készítünk.
Elõször bemutatnánk a kocka dobozos meghívónkat, melynek mérete: 7×7 cm.
Kocka dobozos születésnapi meghívónkat színes szatén szalaggal kötünk át, melynek színe választható.
Kocka alakú meghívó doboz - nyitva

Kocka alakú meghívó doboz - nyitva

A szöveg és az idézet a doboz belsejére van nyomtatva, a háttérben pedig ismét megjelenik a választott háttér vízjel szerûen, halványan. Az oldal alján található hátterek közül a fekvõ meghívó háttereket javasoljuk. Készíthetjük akár az ünnepelt gyerek fotójával is, ezáltal még egyedibbé és személyesebbé téve a születésnapi meghívót. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy a dobozok kreatív kartonból, gyöngyház vagy matt papírból készülnek, ezért a fényképek nem fotó minõségûek. Színes kartonból is el tudjuk készíteni, de ebben az esetben a színes hátterek nem érvényesülnek.

A következõ papírokat ajánljuk

Fehér és bézs matt papír, valamint fehér és bézs gyöngyház papír. Természetesen lehetõség van további színárnyalatú papírokra is (arany, ezüst, bordó, pezsgõ szín, pink, magenta, bordó, zöld, kék), de ebben az esetben kizárólag szöveg vagy egyszerûbb grafika elhelyezését javasoljuk, mivel a színes hátterek nem érvényesülnek a színes papírokon.
Áraink
20-50 db600 Ft/db
51-100 db580 Ft/db
100 db felettegyedi ár
+ egyszeri tervezési díj: 3900 Ft

left_buttonVissza a többi típushoz Ilyet rendelek! Ajánlom! Háttér mintákright_button

Csatlakozz hozzánk a facebookon!