skype offline msn online Facebook oldal Iwiw oldal GooglePlus oldal YouTube csatorna Írjon nekünk! Áraink Hírek Kapcsolat

Téglatest alakú meghívó doboz

Téglatest alakú meghívó doboz
Szintén újdonsága Stúdiónknak a téglatest formájú dobozos meghívó, mely hasonlóan készül, mint a kocka dobozka. A doboz tetejére kerül a választott háttér, a belsejébe pedig halványan ugyanaz a háttér, rá pedig az idézet és a szöveg. A dobozos meghívó belsejét minden esetben nyomtatjuk, tehát nem betétlap található benne.
Mérete: 5×10 cm.
Kocka alakú meghívó doboz - nyitva

Téglatest alakú meghívó doboz - nyitva

Választhat fekvõ háttereink közül, de természetesen egyedi ötleteket is megvalósítunk, ami azt jelenti, hogy akár hozott fotó vagy háttérkép is kerülhet a dobozra.
Elsõsorban gyöngyház kartonokból készítjük a dobozokat, de lehetõség van a színes kartonból is rendelni, de ebben az esetben a színes hátterek nem érvényesülnek jól a kartonokon. Fontos, hogy a meghívó mérete miatt nem javasoljuk a hosszú szövegek elhelyezését, mivel kevés a szerkeszthetõ felület.

A következõ papírokat ajánljuk

Fehér és bézs matt papír, valamint fehér és bézs gyöngyház papír. Természetesen lehetõség van további színárnyalatú papírokra is (arany, ezüst, bordó, pezsgõ szín, pink, magenta, bordó, zöld, kék), de ebben az esetben kizárólag szöveg vagy egyszerûbb grafika elhelyezését javasoljuk, mivel a színes hátterek nem érvényesülnek a színes papírokon.
Áraink
20-50 db650 Ft/db
51-100 db630 Ft/db
100 db felettegyedi ár
+ egyszeri tervezési díj: 3900 Ft

left_buttonVissza a többi típushoz Ilyet rendelek! Ajánlom! Háttér mintákright_button

Csatlakozz hozzánk a facebookon!