skype offline msn online Facebook oldal Iwiw oldal GooglePlus oldal YouTube csatorna Írjon nekünk! Áraink Hírek Kapcsolat

Esküvõi meghívó

Az esküvõi meghívók és a hozzájuk kapcsolódó különféle szolgáltatások igen nagy témát ölelnek fel, ezért a Meghívó világ csapata létrehozott egy külön weboldalt, melynek fõ profilja az esküvõi meghívók.
Esküvõi meghívóink elérhetõek a www.meghivoborze.hu oldalon.
A meghivoborze.hu oldalt is folyamatosan fejlesszük újdonságokkal, érdekességekkel, hogy valóban minden esküvõre készülõ pár megtalálhassa nálunk esküvõjére az esküvõi meghívót, menükártyát, ültetõkártyát és akár a köszönetajándékot is.
Az alábbiakban szeretnénk egy kis ízelítõt adni esküvõi meghívó kínálatunkból.

Hagyományos, klasszikus esküvõi meghívó

Hagyományos, klasszikus esküvõi meghívó Hagyományos, klasszikus esküvõi meghívó nyitva
Ebben a stílus világban készítünk hajtogatott, francia hajtogatott esküvõi meghívókat. A kettõ illetve három részre hajtogatott esküvõi meghívók a hagyományos stílust képviselik, de természetesen ötletes hátterekkel, különleges betû típusokkal igazi különlegességet lehet alkotni.

Bõvebb információ: meghivoborze.hu oldalon.
Árak

Esküvõi meghívók pausszal

A pausz egy igazán különleges és egyedi papír típus. Ezért dolgozunk vele évek óta és alkotunk meg szebbnél szebb és érdekesebb meghívókat pausz papírból, vagy annak felhasználásával. Készítünk többféle típust, hajtogatott, lapozható, tekercses formátumban egyaránt.

Pausz rátétes esküvõi meghívó

Ennél a típusnál a kartonra kerül a választott háttér, vagy akár a jegyespár fotója, a pausz lapra pedig a meghívó szövege és az idézet. A két papírt egymáshoz rögzítjük és szatén szalaggal díszítjük.
Pausz rátétes esküvõi meghívó

Francia hajtogatott meghívó pausz betétlappal

A kreatív és hagyományos stílust ötvözi a francia hajtogatott meghívó, melyben egy pausz lap is található. Ezt a meghívó típust álló formátumban készítjük, ezért javasoljuk, hogy az álló hátterek közül válasszanak.

Bõvebb információ: meghivoborze.hu oldalon.
Árak
Pausz rátétes esküvõi meghívó

Dobozos esküvõi meghívók

Igazi különlegességei esküvõi meghívó kollekciónknak a dobozos meghívók. Mindenféle formátumban, színben készítjük, hátterekkel és fényképpel egyaránt. Minden dobozunk kiváló minõségû papírokból készül, melynek színei és anyagai is választhatóak. Megadott formátumokon belül szabadon variálhatóak a hátterek, betûk, díszítõ elemek, szalagok.

Következõ dobozos esküvõi meghívókat találják meg kínálatunkban:

"Royal" esküvõi meghívó doboz

Legújabb dobozos esküvõi meghívónkat a klasszikus elegancia jellemzi, egy modern formába öltöztetve. A doboz teteje levehetõ, melyben betétlap található.
Royal esküvõi meghívó doboz

Tégla és kocka esküvõi meghívó dobozka

Minden esetben nyomtatjuk a dobozok belsejét, tehát nem belegyûrt papírlap található a meghívó belsejében. A doboz aljában, belsejében található az idézet és a szöveg, a nevekkel.
Kocka esküvõi meghívó dobozka Tégla esküvõi meghívó dobozka

Masnis esküvõi meghívó dobozka

Különleges doboz formátum a masnival megkötött esküvõi megívó dobozka, melyben egy félbehajtott betétlap található. A betétlapra kerül a dobozra választott háttér halványan, rá pedig az meghívó szövege az idézettel.
Masnis esküvõi meghívó dobozka pink Masnis esküvõi meghívó dobozka rózsa

Lapos esküvõi meghívó doboz

Ennél a doboz típusnál a doboz alja kihúzható, ahol rögtön meglátjuk a meghívó szöveget. A doboz tetejére fekvõ hátteret javasolunk, de készülhet fényképpel is. A betétlap lehet egy oldalas, vagy hajtogatott is, utóbbi esetben több szöveg helyezhetõ el.
Lapos esküvõi meghívó doboz

Tekercses esküvõi meghívó díszdobozban

Gyöngyház vagy pausztekercses esküvõi meghívóinkat lehetõség van díszdobozban is rendelni. A doboz alja kihúzható, melyben található a tekercs.
Tekercses esküvõi meghívó díszdobozban
Bõvebb információ: meghivoborze.hu oldalon.
Árak

Kémcsöves esküvõi meghívók

Fiatalos és ötletes, így mutathatnánk be kémcsöves esküvõi meghívóinkat, melyet parafa dugóval készítünk. A kémcsõben pausz papír található, melyen az idézet, a szöveg és a nevek szerepelnek. A doboz színe választható, de minden esetben minõségi alapanyagokból, szebbnél szebb kreatív papírokból készítjük. Az üvegre kerülõ szatén szalag és rózsák színe is választható.
Kémcsöves esküvõi meghívók
Bõvebb információ: meghivoborze.hu oldalon.
Árak

Magyaros esküvõi meghívók

Népmesei és népmûvészeti motívumokat felhasználva elkészítettük magyaros esküvõi meghívó kollekciónkat. Minden esküvõi meghívó típusunk rendelhetõ magyaros motívummal.
Magyaros esküvõi meghívók
Bõvebb információ: meghivoborze.hu oldalon.
Árak
További esküvõi meghívóinkat megtekinthetik a meghivoborze.hu oldalon, ahol kínálatunkat folyamatosan bõvítjük.

Csatlakozz hozzánk a facebookon!