skype offline msn online Facebook oldal Iwiw oldal GooglePlus oldal YouTube csatorna Írjon nekünk! Áraink Hírek Kapcsolat

Rendelési információk

Rendelés személyesen

Irodánk: 1132 Budapest Váci út 6. III. 5., kaputelefon: 36

Idõpont egyeztetéssel dolgozunk kizárólag azért, hogy csak Önökre tudjunk figyelni a személyes megbeszélés alkalmával.
Hétvégén és ünnepnap is elérhetõek vagyunk telefonon és e-mailben egyaránt!
A kínálat megtekintése után, felvesszük az adatokat, a rendelni kívánt meghívó paramétereit (típus, háttér, betû és papír típus, idézet, meghívó szövege) ami alapján néhány napon belül küldjük az interneten megtekinthetõ tervet.
Az internetes terv elfogadása után elkészítjük az elsõ példányt, melyet megtekinthet irodánkban.
Jóváhagyás után kezdõdhet a sorozatgyártás.

Rendelés online

Azon kedves ügyfeleinknek, akiknek kényelmesebb és egyszerûbb az online megrendelés, lehetõségük van e-mailben is leadni a rendelést.
Hamarosan azonban elkészül online megrendelõ ûrlapunk is, ahol még egyszerûbbé válik a rendelés.
Addig is a következõ adatokat kérjük megadni e-mailben:
Meghívó típusa, háttér száma, idézet, szöveg, betûtípus, papír típus, borítékot kérnek-e, szalag színe és személyes adatok telefonszámmal együtt.
Amennyiben postai úton szeretné megkapni a meghívót, akkor kérnénk egy szállítási címet is.

Online rendelt meghívót is lehetõség van személyesen átvenni, ezt azonban kérjük jelezze az e-mailben.

Postai szállítás

A postai szállítás általában 2-3 munkanapot vesz igénybe, amennyiben sima küldeményként adjuk fel. Ha "elsõbbségi küldemény" -ként küldjük, akkor nagy eséllyel már másnap kézhez veheti a rendelt meghívókat, de ebben az esetben 1500-1700 Ft helyett 2100 Ft posta költséggel kell számolni, mely tartalmazza a biztosítás díját is.
Fontos megjegyeznünk, hogy az utánvételes postai díjakat nagyon nehéz elõre kiszámolni, mivel sok tényezõtõl függ a költség (súly, érték).
Ezért javasoljuk a biztosított, egy napos postacsomagot, aminek díja 2100 Ft.

Vállalási határidõ

Általában 4-5 munkanap a vállalási határidõnk, de sürgõs esetben akár 24 óra elkészítjük a meghívókat, természetesen felár nélkül!

Amennyiben további információra van szükségük vagy bármiben segíthetünk, keressenek minket a hét minden napján telefonon vagy e-mailben, ahol megbeszélhetjük a személyes találkozó konkrét idõpontját.
Ha rendelkezik Skype azonosítóval a partner listára történõ felvételünk után online is tudunk válaszolni kérdéseikre.

A tervezési díjról néhány szóban

Minden megrendelésnél egyszeri díj, mely magában foglalja az interneten átküldött elõzetes tervet és annak módosítását az elõzetesen megadott paramétereken belül. Amennyiben teljesen új terv (más formátum) elkészítésére kapunk megbízást, akkor a tervezési díj újból felszámításra kerül. Az interneten átküldött tervek felhasználásához nem járulunk hozzá, ezért vízjellel látjuk el minden esetben.

Csatlakozz hozzánk a facebookon!